Blog

Test barv v tiskalniku

28/02/2019

Če ste opazili slabši izpis je lahko vzrok tudi prazna kartuša ali toner (sploh v primeru, ko tiskalnik ne prikazuje stanja posamezne barve) si natisnite testno stran. 


sloprint.si za najmlajše

16/07/2017

V času počitnic in dopustov lahko najmlajšim ponudite pobarvanke.

HP onemogoča uporabo kompatibilnih kartuš

19/10/2016

HP je 13. septembra 2016 idazl nadgradnjo programske opreme, s katero je blokiral uporabo kompatibilnih kartuš večine proizvajalcev.

Zakaj Windows 10 ne prepozna mojega tiskalnika?

01/06/2016

Microsoft nas je na začetku leta osrečil z novimi okni in obljubo, da je operacijski sistem Windows 10 veliko bolj intuitiven, kot sta bila njegova predhodnika Windows 7 in 8. Kot kaže, je Windows 10 res prava terna, saj uporabniki redko poročajo o napakah in težavah s programom.

Področje, na katerem se jim je vendarle malo zataknilo, so tiskalniki.


Primerjava XL in navadne HP kartuše

01/06/2016

HP je trgu predstavil "XL" izvedbe nekaterih svojih najbolje prodajanih kartuš. Kakšna pa je sploh razlika med običajno in "XL" kartušo? V Sloprintu menimo, da je običajna kompatibilna kartuša bolj optimalno napolnjena kot originalna XL kartuša.

Iščete kvalitetne in ugodne kartuše?

01/06/2016

Ali ste eden izmed tistih ljudi, ki jih zaboli glava ko ugotovijo, da so kartuše v njihovem tiskalniku prazne? Kartuše so najbolj pomembna sestavina brizgalnih tiskalnikov, zato je pomembno, da izberete pravo vrsto kartuše, ki vam bo omogočila maksimalne rezultate tiska. Izbira slabe kartuše vam lahko poškoduje tiskalnik, kot tudi povzroči sive lase, ker se bo črnilo nenehno mazalo.

Napaka "HP protected cartridge"

01/06/2016

HP želi onemogočiti konkurenco in kompatibilne kartuše oziroma polnjenje kartuš. V ta namen so naredili zaščito, ...    

Dobrodošli v svet kartuš in tonerjev

01/06/2016

Začelo se je tako, da smo prevzeli obstoječo spletno trgovino www.hpkartuse.si. Ker smo želeli v ponudbo vključiti tudi ostale znamke kartuš in tonerjev, smo se odločili za spremembo.

Kaj narediti, ko tiskalnik ne prepozna tonerja?

01/06/2016

Če uporabljate barvni laserski tiskalnik, ste se s to težavo verjetno že kdaj srečali. Stranke nas pogosto sprašujejo, kako naj odpravijo to težavo....

Kaj storiti, če tiskalnik ne prepozna kartuše?

01/06/2016

Zaradi izredno navitih cen originalnih kartuš se vedno več in več ljudi odloča za nakup obnovljenih oz. recikliranih kartuš. Tovrsten nakup nam lahko na letni ravni prihrani zajeten kupček denarja. Obnovljene kartuše lahko stanejo tudi do 50 % manj kot originali.

Prikazujem 1 do 10 od 10 (1 strani)